image description Scroll pentru Detalii

Aflați mai multe informații despre eveniment

Sunteți în căutarea unei mașini care să ofere performanță și inovație la un preț accesibil? Vreți să știți mai multe despre noile branduri auto din China care încep să devină căutate pe piața europeană?  

Alăturați-vă webinarului nostru și descoperiți cum automobilele chinezești revoluționează piața auto europeană. Anul trecut, 18% din vânzările auto în Europa au fost pentru mașini produse în China!

Aflați cum puteți beneficia de economii semnificative și tehnologii de ultimă generație, fără a compromite calitatea. În cadrul acestui eveniment online vom discuta avantajele achiziției unei mașini chinezești și economiile reale pe care le puteți obține. Veți avea ocazia să adresați întrebări direct invitaților noștri: Gabriel Manolache, președinte al unui grup de companii care distribuie la nivel național un portofoliu larg de branduri auto europene, americane și chinezești și Sorin Vicol, expert în leasing auto. Vom descoperi cum inovațiile tehnologice din China contribuie la redefinirea standardelor de performanță și eficiență a costurilor în sectorul auto.

Aflați lucruri noi de la profesioniști

Speakerii și moderatorul evenimentului

Invitații noștri vor aduce perspective bazate pe ani de experiență în domeniile lor de activitate. În cadrul webinarului, vei afla informații utile despre costurile de întreținere ale mașinilor produse în China, precum și detalii despre surse și programe de finanțare pentru persoane fizice și juridice.

image description

Gabriel Manolache

Președinte MAG Automobile
Co-fondator SUVCARS România
image description

Sorin Vicol

Expert în leasing auto
image description

Constantin Rudnițchi

Jurnalist
Moderator
Webinar Live on Zoom

Maximizează-ți economiile: beneficiile achiziției unei mașini chinezești

Adăugați în calendar

Confirmați participarea gratuit

Formular de înregistrare

Organizatori

Produs de

Cu susținerea

parte a grupului

Promovat de